Sláturdúndur í Amsterdam

Næsta Sláturdúndur verður haldið í Amsterdam í samstarfi við IADA – iceland art & design amsterdam sunnudaginn 1sta nóvember klukkan 16:30 í Gallery HOT ICE , Westergasfabriek, Polonceau-kade 10 í Amsterdam, höfuðborg Niðurlanda.
Fram koma Ari Hróðmarsson, Ingi Garðar Erlendsson og Þráinn Hjálmarsson.
Áhugasamir sláturfélagar eru beðnir um að tilkynna þáttöku sem fyrst.

S.L.Á.T.U.R. Dúndur will be held at Gallery HOT ICE in Amsterdam on November 1st at 16.30. S.L.Á.T.U.R Dúndur is a type of concerts where participants for this concerts compose a piece with a really short time notice, the pieces might end up not in their their final version and may therefor be just a glimpse of an idea that people are thinking and presenting in this concert, but as well may be thoroughly composed and in their final version. Dúndur is held monthly by the S.L.Á.T.U.R group in Iceland.

hot-ice

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>